NLF Flytjenesten - Samling 2019

NLF/Motorflyseksjonen inviterer til samling for NLF Flytjenesten 26. til 27. januar 2019 på Comfort Hotel Runway Gardermoen.

 

1. Innbydelse

Motorflyseksjonen/NLF innbyr aktive korps i Flytjenesten, og alle flyklubber som har et ønske om å ta del i Flytjenestens aktiviteter, til samling på Comfort Hotel Runway Gardermoen.

Innbydelsen er også tilgjengelig på: http://nlf.no/motorfly

 

2. Rammeprogram

Helgen består av en samling med faglig oppdatering fra fagpersoner i Flytjenesten samt en administrativ orientering fra NLF om det pågående arbeidet knyttet til Flytjenesten og planen for prosessen videre.

Tidsramme:     lørdag 26 januar:        kl 11.00 - 17.00

                         søndag 27. januar:     kl 09.00 - 16.00

  

3. Tema

Flyklubbene i NLF utfører årlig mange svært samfunnsnyttige oppdrag i regi av Flytjenesten, og er i beredskap for en rekke instanser hele året.

Dette er krevende aktiviteter som krever både trening og organisering. Det er derfor et ønske om å kunne utnytte denne samlingen optimalt med en kombinasjon av faglig oppdatering og standardisering i korpsene med noen orienteringer fra NLF sentralt om hvordan NLF Flytjenesten skal organiseres og driftes i fremtiden.

 

4. Program

Samlingen ledes av Flytjenestens nye leder John Eivind Skogøy sammen med representanter fra styret i Motorflyseksjonen og NLFs administrasjon.

Endelig program er under utarbeidelse, og vil bli sendt ut senere.

Selv om det faglige programmet ikke er klart enda så er det helt klart at det blir en sosial kveld på lørdagen med middag kl 19.00

Oppdatert informasjon og program publiseres på Motorflyseksjonens hjemmeside. http://nlf.no/motorfly

 

5. Påmelding

Etter påmelding vil man motta en bekreftelse om at påmeldingen er registrert.

Det er begrenset kapasitet på hotellrom. Vi kan derfor ikke garantere rom for påmeldte etter 9. januar.6. Reise til/fra Gardermoen

NLF Flytjenesten dekker reise og opphold med mat for deltakere som representerer flyklubber tilknyttet registrerte korps i Flytjenesten.

NLF Flytjenesten dekker også opphold med mat for én deltaker fra flyklubber som ønsker å bli en del av Flytjenesten i fremtiden, og som derfor også ønsker å delta på samlingen. Disse representanter må selv arrangere og dekke kostnadene for reise ifm samlingen. 

NLF Flytjenesten bestiller og betaler billetter til de som er avhengige av flyreiser til/fra Gardermoen. Behov for flybilletter må meldes snarest til Stian Kultorp på følgende emailadresse: stian.kultorp@nlf.no 

Følgende informasjon må oppgis ifm flybilletter:

            - Reisestrekning

            - Ca tidspunkt

            - Navn

            - Email

            - Telefon

            - Om du trenger innsjekket bagasje eller ikke

Øvrig transport må bestilles og betales av den enkelte deltakere og vil refunderes mot kvittering i etterkant. Det tas som en selvfølge at billigste reisemåte benyttes.

 

7. Finne frem til Comfort Runway Hotel Gardermoen 

Adresse: Hans Gaardersvei 27, 2060 Gardermoen

Shuttlebuss S44 tur-retur Oslo Lufthavn Gardermoen - Comfort Hotel Runway finner du rett utenfor ankomsthallen. Bussen går hvert 15.minutt og turentar ca. 6 minutter. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Leder for NLF Flytjenesten John Eivind Skogøy

Telefon 901 47 701 og e-post: john-eivind@skogoy.com

 

Kontaktperson for Norges Luftsportforbund angående arrangementet er Stian D. Kultorp.

Telefon 957 87 100 og e-post: stian.kultorp@nlf.no

 

 

Da håper vi at så mange som mulig ønsker å delta og bidra på årets samling i Flytjenesten så vi får en hyggelig sosial helg med god stemning og faglig høyt nivå!

 

 

 

Informasjon

Sted
Comfort Hotel Runway Gardermoen
Tid
Fra lørdag 26. januar 2019 kl. 11.00
Til søndag 27. januar 2019 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 9. januar 2019 kl. 23.59

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde seg på.