Påmeldingsskjema F3A fagseminar

Leder i CIAMs F3A subkomité Peter Uhlig leder et fagseminar for F3A-piloter og dommere med fokus på dømming og nye flyprogram.

Praktisk info

Kurset starter presis kl 10 og varer til ca. kl 16. Det blir servert lunsj m/kaffe, og det er kaffebuffet m/frukt, kaker, softis og popcorn mellom kl. 09.00 - 17.00 i fellesarealet.

Betaling

Kostnaden for møterom, lunsj og kaffe er inkludert i egenandelen på 400,- som må betales med kort (Paypal betalingsløsning) ved påmelding. Påmeldingen er bindende - egenandelen refunderes ikke ved avmelding. Det kreves ikke en Paypal-konto. Om du ikke har Paypal må du velge "betal med et kort"-knappen på Paypal-siden fremfor å logge inn.

Overnatting

Overnatting på hotellet koster 995,- for enkeltrom med frokost. Dette er en rabattert pris - referere til NLF ved bestilling. 
Hver enkelt er ansvarlig for å bestille og betale overnatting selv. Det er ikke reservert rom, så vær tidlig ute med evt. rombestilling.

Parkering

Hotellet har 300 egne parkeringsplasser inkludert 10 HC-plasser og 20 ladeplasser for elbil. Parkeringen er regulert av One Park. Pris: 36,- pr. time og 130,- pr. døgn. Det er ikke mulig å forhåndsreservere plasser, og parkering gjøres opp av den enkelte direkte med hotellet.

Shuttlebuss

Shuttlebuss S22 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen går flere ganger i timen og stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Billett kjøpes på bussen.

 

Informasjon

Tid
Søndag 22. mars 2020 kl. 10.00 - 16.00
Påmeldingsfrist
Søndag 8. mars 2020 kl. 00.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}